UJË FIZIOLOGJIK x 20 FLAKONE NGA 5 mL - MED'S

500 LEKË Ex Tax: 500 LEKË

Kodi i Produktit: 8000246002280

Brands MED'S

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

 UJË FIZIOLOGJIK - MED'S

20 flakone te vogla me tretësire fiziologjike izotonike, sterile, monodozë specifike për higjienën e hundës dhe terapinë me aerosol. Veçanërisht të përshtatshme për heqjen dhe fluidizimin e mukusit ne vrimat e hundës dhe në rastet e mukozave të thata sidhe në rastet gjate peridhes se gripit kur pacienti ka hunde te bllokuar.Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha