FRISOMEL COMFORT 2 400 g - QUMËSHT FORMULE 6-12 MUAJSH - NOY NOY

1,350 LEKË Ex Tax: 1,350 LEKË

Kodi i Produktit: 8716200708630

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

FRISOMEL COMFORT 2 400 g - QUMËSHT FORMULE 6-12 MUAJSH - NOY NOY

Qumësht i vecantë për foshnje, Frisomel Comfort 2 (nga 6 deri 12 muajsh)

Frisomel Comfort 2 përmban Carob bean Gum për të lehtësuar

  • Regurgitimin duke ulur indeksin e refluksit, numrin e reflukseve dhe ngarkesëËn acidike
  • Konstipacion dhe kolikat

Formulimi Frisomel comfort 2 përmban:

  • Prebiotikë - GOS
  • LCPUFAs - DHA - AA
  • Nukleotide

Frisomel Comfort 2 është formuluar për të mbeshtetur sistemin imunitar dhe për të ruajtur një sistem të shëndetshëm gastrointestinal.

Përdorimi sipas tabelës së dozimit të rekomanduar që gjëndet në konfeksion.
Shënim i rëndësishëm: Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjen tuaj, ai është i pazëvendësueshëm për nga vlerat që ka.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë