FRISOLAC PREMATURË 400 g - QUMËSHT FRISOLAC PREMATURË - NOY NOT

2,000 LEKË Ex Tax: 2,000 LEKË

Kodi i Produktit: 8716200708982

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

FRISOLAC PREMATURE 400 g  - QUMESHT FRISOLAC PREMATURE - NOY NOT

Qumësht për foshnja me peshë të ulëËt në lindje dhe prematurë, i rekomanduar kryesisht gjatë periudhës së qëndrimit në spital dhe pas daljes nga Reaminacioni Neonatal.

Frisolac Prematur përmban të gjithë lëndët ushqimore të rëndësishme për rritjen e duhur të të gjithë tipeve të prematurëve - Prematurët në Kufi, prematurët me peshë lindje shumë të vogël.

Frisolac Prematurë përmban

  • Proteina te hidrolizuara
  • Prebiotikë
  • Vlera të larta energjie 980kcal/100mL
  • Vlera të larta të lëndëve ushqimore kyce
  • Frisolac Prematurë është formuluar për të mbeshtetur nevojat e vecanta dhe rritjen me ritme shtesë të foshnjave prematurë, për të mbeshtetur sistemin imunitar dhe një rritje të shëndetshme.
Përdorimi sipas tabelës së dozimit të rekomanduar që gjëndet në konfeksion.

Shënim i rëndësishëm: Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjen tuaj, ai është i pazëvendësueshëm për nga vlerat që ka.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë