GRANUS - MEN'S UP X 10 KAPSULA - STIMULANT SEKSUAL BIMOR

5,000 LEKË Ex Tax: 5,000 LEKË

Kodi i Produktit: 5202100003003

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

GRANUS - MEN'S UP X 10 KAPSULA - STIMULANT SEKSUAL BIMOR

Suplement ushqimor me përbërje 100 % lëndë te para bimore që ndihmojnë në e organizmit të burrave.

Masa paraprake: 

- Ky suplement ushqimor nuk mund të përdoret për një dietë të ekulibruar ushqimore.

- Mos tejkaloni dozen e lejuar për të patur efekte të padëshirueshme,.

- Ky suplement ushqimor nuk destinohet për shërim, shmangien apo eleminimin e sëmundjeve njerzore.

- Këshillohuni me mjekun nëse jeni në periudhë mjekimi.

- Suplementi ruhet në vende të freskëta dhe pa lagështirë.

Përkujdesje:

- Mos e përdorni GRANUS MEN'S UP n.q.s keni probleme kardiake, anemi, tension arterial të pakontrollueshëm edhe pse përdorni barna, në keto raste këshillohuni me mjekun apo farmacistin tuaj.

Konfeksioni:  

Kuti me 10 kapsula.

Doza e rekomanduar ditore:

1 kapsulë në ditë 1 orë para ose 3 ore pas ushqimit.

PS: Garantohet konfidencialiteti i përmbajtjes së pakos gjatë transportit dhe në dorëzim.

Transortuesi nuk e din përmbajtjen e pakos.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha