HALSET SPRAY PËR FYTIN 30 mL

750 LEKË Ex Tax: 750 LEKË

Kodi i Produktit: 9003499005199

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

HALSET SPRAY PËR FYTIN 30 mL

Vetitë:

Përdoret në mukozën e gojës dhe të fytit kur ky i fundit është i irrituar dhe jep dhimbje, tharje. Mund te përdoret edhe në rastet e të ngjirurit të zërit, ndjesi të pakëndshme në fyt ose vështirësi gëlltitjes, të cilat mund të jenë edhe shenjat e para të një të ftohuri apo gripi. Halset spray SPRAY është një hidratues i mukozës orale dhe i faringut. Substancat e përmbajtura në flakonin formojnë një shtresë mbrojtëse që mbulon mukozën e irrituar, duke mundësuar rigjenerimin e saj.

Perdorimi:

Të rriturit: deri në 3 x 1-2 spray gjatë ditës.

Fëmijët nga 3 vjeçe sipër: maksimumi 2 sprays me një administrim të vetëm në darkë.

Paketimi: Flakon-spray 30 mL.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë