CONNETTIVINA BABY CREMA - FIDIA

1,150 LEKË Ex Tax: 1,150 LEKË

Kodi i Produktit: WXD7HY

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

CONNETTIVINA BABY CREMA - FIDIA

Eshtë një preparat  i bazuar në acidin hialuronik, në ekstraktin e farave dhe në 10% oksid zinku, për trajtimin e skuqjes, acarimit që vjen nga përdorimi i pelenave. Pelenat janë shkak i shpeshtë i skuqjes dhe irritimit në zonën gjenitale të fëmijëve. Prania e urinës dhe i mbetjeve fekale mund të shkaktojnë një ndryshim në barrierën mbrojtese të lëkurës. Kjo është arsyeja pse Connettivina Baby Crema është formuluar, për të krijuar një barrierë mbrojtëse. Pasi është e rëndësishme jo vetëm për të mbrojtur lëkurën nga lëngjet organike agresive, por në të njëjtën kohë të rivendosë balancën fiziologjike të lëkurës. Connettivina Baby Cream ka një veprim intensiv qetësues.

Përdorimi: Lani zonën e prekur dhe thajeni mirë pastaj aplikoni produktin në lëkurë duke e shpërndarë atë në mënyrë homogjene. Përsëriteni trajtimin sipas nevojës, deri në zgjidhjen e plotë.

Forma: Tub 75 g.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë