BUCCAGEL AFTE PASTË DHËMBËSH NË RAST AFTESH APO STOMATITI 50 mL

900 LEKË Ex Tax: 900 LEKË

Kodi i Produktit: VZQ972

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

BUCCAGEL AFTE PASTË DHËMBËSH NË RAST AFTESH APO STOMATITI  50 mL

Pastë dhëmbësh me bazë hexetidinën dhe klorobutanolin.

Përdoret në trajtimin e çrregullimeve me origjinë inflamatore te gojës. Veçanërisht e përshtatshme  në trajtimin e plagëve dhe lezioneve nga stomatiti aftoz, lezioneve mukozale dhe irritimit të shkaktuara nga agjentët kimike ose mekanike (aparateve ortodontike, protezat).

Lehtëson dhimbjet.

Ajo mbron indet e gingivave, duke favorizuar riepitelizimin dhe proceset e shërimit fiziologjik.

Vepron kundër mikroorganizmave dhe parandalon prishjen e dhëmbëve.

Falë veprimit pastrues të tij ul ngarkesën bakteriale të pështymës, redukton dhe ngadalëson formimin e biofilmit bakterial.

Forma: Tub 50 mL.


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë