ALYVIUM X 60 KAPSULA - Solvitae Medical

4,200 LEKË Ex Tax: 4,200 LEKË

Kodi i Produktit: ALYVIUM

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

ALYVIUM X 60 KAPSULA - Solvitae Medical

Një zgjidhje natyrale dhe e efektshme për problemin e PSORIAZËS, 

Perdormi: Doza ditore e rekomanduar është 2 kapsula në ditë, të marra me ushqim në çdo kohë të ditës.

Çfarë përmban Alyvium® dhe çfarë rekomandohet?

Alyvium ® është një shtojcë dietetike e testuar klinikisht. Një shtojcë dietetike me një kombinim optimal të polifenoleve natyrale të ullirit, vitaminës A, biotin dhe riboflavin.

Alyvium® është një shtojcë diete me një kombinim përbërësish, të cilat sipas Autoritetit Evropian të Sigurisë Ushqimore (EFSA) rekomandohen për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe për ruajtjen e lëkurës normale. 

Përdoret për të trajtuar sëmundje të tilla si puçrra fytyre, ekzema, psoriasis, djegie etj.

Për më tepër, Alyvium® përmban polifenole ekstra të virgjër të vajit të ullirit, e rekomanduar nga EFSA për të mbrojtur lipidet në gjak nga dëmtimi oksidativ.

Polifenolet janë komponime bioaktive natyrale, natyrisht të pranishme në fruta, perime dhe bimë të tjera të cilat janë të njohura nga kapaciteti i tyre antioksidues dhe anti-inflamator, ndër të tjera.

Alyvium® nuk është një produkt për të kuruar ose parandaluar ndonjë sëmundje. Është një shtojcë dietetike që kontribuon në lehtësimin e simptomave të çrregullimeve të lëkurës.

Kur do të vëreni rezultatet e Alyvium®?

Çrregullimet e lëkurës që lidhen me acarimin e shkaktuar nga mosfunksionimi i sistemit imunitar janë të llojit të ndryshëm. Jo të gjitha shtesat dietike ose ndryshimet në dietë do të japin të njëjtin rezultat në çdo person. Intensiteti i ndryshimit të lëkurës ose i simptomës dhe i zonës së trupit të prekur është i ndryshëm për secilin person. Alyvium® është treguar veçanërisht për simptoma të lehta deri në moderim. Siç ndodh për çdo lloj ushqimi, përbërës ose përbërës aktiv i cili merret çdo ditë dhe në mënyrë të vazhdueshme, rekomandohet të kaloni një periudhë pushimi të kohës së arsyeshme pas disa muajsh të marrjes. Doza ditore e rekomanduar është 2 kapsula në ditë, të marra me ushqim në çdo kohë të ditës. Për shkak të ndryshueshmërisë së simptomave nga një person në tjetrin, çdo person duhet të ndjekë një skemë dozimi të përshtatur për gjendjen dhe përgjigjen e tij, pa tejkaluar dozën e përmendur më lart.

Ndërveprimet e drogës mund të ekzistojnë?

Alyvium® përbërësit janë të pranishëm në ushqimin tonë dietë të përditshëm, por shumicën e kohës ata nuk mund të merren normalisht në dozën e rekomanduar.

Për shkak të polifenoleve të ullirit aktiviteti antiinflamator dhe anti-trombozë, rekomandohet që të konsultoheni me mjekun nëse jeni nën trajtimin e grumbullimit të antitrupave ose atyre me hemofili.

A mund të konsumojnë fëmijët alvium?

Rekomandimi ynë për produktin dhe dozën është për të rriturit (mbi 18). Ne nuk e rekomandojmë produktin për fëmijët. Duhet të konsultohet një mjek.

A është një produkt vegjetarian?

Absolutisht, as përbërësit, as formula nuk janë me origjinë shtazore, që do të thotë se janë të përshtatshme për dietat vegjetariane.

A përmban ato qumështi, lactose, wheat, gluten ose yeasts?

Nuk përmban asnjë nga produktet e përmendura më sipër dhe është i përshtatshëm për dietat pa gluten. Alyvium® nuk duhet të shkaktojë ndonjë lloj alergjie.

Prodhuar ne Spanje.

 

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë