ULTRA OMEGA 3 6 9 x 60 KAPSULA - VITABIOTICS

1,800 LEKË Ex Tax: 1,800 LEKË

Kodi i Produktit: 5021265245611

Brands VITABIOTICS

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

ULTRA OMEGA 3 6 9 x 60 KAPSULA - VITABIOTICS

Vajrat Ultra Peshku është një gamë e vajrave të klasës së peshkut premium të dizajnuara për të përmbushur standardet më të larta të cilësisë dhe pastërtisë që u pëlqen atyre që kërkojnë vajrat më të mira detare në dispozicion. Ultra Omega 3 · 6 · 9 kapsula, një formulë unike 3-në-1 që ofron të mirat e Omega-3, Omega-6 dhe Omega-9 të gjitha në një kapsulë. Këto EFA-et e dobishme (acidet esenciale yndyrore) janë me burim nga vajrat e farave të zeza dhe vajit të kungullit, Omega-3 Fish Oil dhe Olive Oil.

Çdo 3-in-1 Ultra Omega 3 · 6 · 9 kapsulë siguron:

  • Omega-3: nga vaji i peshkut me pastërti të lartë
  • Omega-6: nga vaji i farave të zeza dhe vaji i kungullit
  • Omega-9: nga vaji i ullirit (klasa e cilësisë evropiane e farmakopejës)

Vajrat Ultra Fish sigurojnë një burim të pasur të acideve yndyrore esenciale DHA (Acid Docosahexaenoic) dhe EPA (Acid Eicosapentaenoic) për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit dhe mirëqenies. EPA dhe DHA janë klasifikuar si acide yndyrore esenciale sepse ato nuk mund të bëhen në mënyrë efikase nga trupi dhe duhet të merren përmes dietës.

Pastërtia jonë dhe Garancia e Cilësisë

Produktet Vitabiotics janë të njohur për cilësinë e tyre. Vaju i peshkut i nënshtrohet një procesi pastrimi rigoroz, duke përfshirë distilim të shumëfishtë dhe faza shtesë të filtrimit, për të siguruar vajin më të lartë të pastërtisë. Çdo grumbull është rigorozisht testuar, certifikuar dhe plotësisht në përputhje me rregullat e rrepta të KE dhe WHO mbi ndotësit e mjedisit. Kjo do të thotë që mund të jeni të sigurt për standardet më të pastra dhe më të larta të cilësisë, pa ndotës, si zhiva, dioksina dhe PCB.

Vaj i peshkut Omega-3 i përdorur në Ultra Omega 3 · 6 · 9 është i përbërë nga triglycerides me cilësi të lartë, me burim të peshkut të vogël yndyror, përfshirë sardelet dhe anhovitë. Peshkimi nuk ndodh kurrë në stinët e pikut të pjelljes dhe metodat e miratuara të peshkimit sigurojnë një madhësi minimale të peshkut në mënyrë që peshqit më të vegjël të mund të shpëtojnë.

PËRDORIMI:

NJE DY CAPSULË PER DAY, mundësisht me një vakt dhe një pije të tillë si qumështi ose lëngu i portokallit. Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar.

  • Asnjë ngjyrë artificiale
  • Pa niseshte
  • Asnjë konservues
  • Nuk ka sheqer ose maja
  • Ultra Omega 3 · 6 · 9 nuk është testuar në kafshë

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë