FILLERINA® KIT ME 2 APLIKATOR PRECIZ - GRADA 1 - LABO - SWISS PATENT

9,580 LEKË Ex Tax: 9,580 LEKË

Kodi i Produktit: 8051417553322

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

FILLERINA® KIT ME 2 APLIKATOR PRECIZ - GRADA 1 - LABO - SWISS PATENT

FILLERINA (GRADA 1)

 

Fillerina Face, mënyra e vetme antiaging lifting për përdorim në shtëpi.

Trajtim, që zgjat 14 ditë. Veprimi kyc kryhet nga Fillerina Xhel, e cila aplikohet nëpërmjet një

aplikatori të vecantë me maje të mprehtë.

Nëpërmjet këtij aplikatori, nderhyhet në zona si rrudhat e ballit, linjat e fytyrës si dhe në zona

si mollëza dhe buzë.

Fillerina gel përmban 6 lloje acidesh hialuronike me peshë të ndryshme molekulare, të cilët

ushtrojnë veprim mbushës gradual  në shtresa te ndryshme të lëkurës.

Në fund të trajtimit, aplikojmë filmin ushqyes,  i cili I siguron ushqim dhe hidratim fytyrës.

 

Seti përmban:

14 doza (2 ml)  Xheli  mbushës 
14 doza (2 ml) Filmi ushqyes
  2 Aplikator preciz.
Memory
test 1 FILLERINA (GRADA 1) Fillerina Face, mënyra e vetme antiaging lifting për përdorim në shtëpi. Trajtim, që zgjat 14 ditë. Veprimi kyc kryhet nga Fillerina Xhel, e cila aplikohet nëpërmjet një aplikatori të vecantë me maje të mprehtë. Nëpërmjet këtij aplikatori, nderhyhet në zona si rrudhat e ballit, linjat e fytyrës si dhe në zona si mollëza dhe buzë. Fillerina gel përmban 6 lloje acidesh hialuronike me peshë të ndryshme molekulare, të cilët ushtrojnë veprim mbushës gradual në shtresa te ndryshme të lëkurës. Në fund të trajtimit, aplikojmë filmin ushqyes, i cili I siguron ushqim dhe hidratim fytyrës. Seti përmban: 14 doza (2 ml) Xheli mbushës 14 doza (2 ml) Filmi ushqyes 2 Aplikator preciz.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë