DLUX 3000 UI - VITAMIN D 3000 UI NË FORMA SPRAY 15 mL 100 DOZA - BETTERYOU

1,100 LEKË Ex Tax: 1,100 LEKË

Kodi i Produktit: 96032879

Brands BETTERYOU

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

DLUX 3000 UI - VITAMIN D 3000 UI NË FORMA SPRAY 15 mL 100 DOZA - BETTERYOU

Vitamin D në forma spray oral për të rritur 3000 Unite për dozë, e nevojshme në mirëmbajtjen e shëndetit kockor, të dhëmbëve, të muskujve dhe të sistemit imunitar.

Përdorimi: 1 sprucim nën gjuhë në ditë ose sipas përshkrimit të mjekut.

Paketimi : 15 mL - 100 doza.Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë