BIZON POWER PËR BURRA DHE GRA X 10 KAPSULA - STIMULANT SEKSUAL BIMOR

8,200 LEKË Ex Tax: 8,200 LEKË

Kodi i Produktit: 8688997754256

Brands

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

BIZON POWER PËR BURRA DHE GRA X 10 KAPSULA - STIMULANT SEKSUAL BIMOR

ËSHTË E INDIKUAR NË RASTET E :

1- Çrregullimit të ereksionit,

2- Ejaculationit të hershëm,

3- Dobësimit të epshit apo dëshirës,

4- Uljes së spermatogenezës,

5- Pakënaqësisë dhe mosgatishmërisë tek gratë.

PËRDORIMI:

1 KAPSULË 1 ORË PARA AKTIT SEKSUAL OSE 30 MINUTA PARA USHQIMIT.

LESHOHET PA RECETËN E MJEKUT - NUK ESHTE ILAÇ.

Përkujdesje:

- Mos e përdorni BIZON POWER n.q.s keni probleme kardiake, anemi, tension arterial të pakontrollueshëm edhe pse përdorni barna, në keto raste këshillohuni me mjekun apo farmacistin tuaj.

PS: Garantohet konfidencialiteti i përmbajtjes së pakos gjatë transportit dhe në dorëzim.

Transportuesi nuk është në dijeni të përmbajtjes së pakos.


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë